Friday, December 17, 2010

Kapuutsi töötuba 11. detsember

Seekordne töötuba oli arvatavasti jõulueelse sagina tõttu veidi kitsamale ringile. 3 töötoalist said näpunäited kätte, kuidas kapuutsi teha ning juttu ja näputööd jätkus pikemaks. Kuna töötuba toimus laupäeval, alustasime kell 12. Mina jõudsin poole 12 paiku kohale, tõmbasin laua puhtaks ning kohale tulid ka töötoalised. Elo jäi lumeuputuse tõttu veidi hiljaks, läbi käisid veel ka Egge, Zeek ja Trexxx. Liiwi oli ka töötoa alguse poole kohal ja jagas näpunäiteid ning töötoalised said võrdlemisi individuaalset õpetust, kohati oli juhendajaid isegi rohkem kui õpetatavaid.

Pärast algasjade ära rääkimist, teooria kuulamist ja nippide jagamist sai käärid riidesse lüüa ja mõnusalt nõeluma hakata. Kapuutsid edenesid päris hästi, seadsime end mõnusalt istuma ning rääkisime erinevatel teemadel juttu. Seltskond tore nagu ikka ja aeg möödus kohe eriti kiirelt. Ootamatult oli kell saanud 14.30 ja oli aeg lahkuda, et kõik jõuaks järgmistele üritustele.

Kapuutsi pilte võib näha Elo blogis töötoa kuulutuse juures ning seal on ka natuke juttu ajaloost ja kapuutsi lõikest, mis pole kusjuures üldse keeruline. Samas on alati tore, kui saab kellegi käest tarka nõu küsida ja ei pea päris üksi pusima.

Järgmine töötuba on tulemas jaanuaris, kõlatehnika kordustöötuba. Hetkeseisuga saab see toimuma 20ndal jaanuaril, kuulutus peaks ka lähiajal üles saama.

Olen kõvasti nõelunud, täna korjasin oma suure hunniku asju kokku ja viskasin pesumasinasse, et veidi viltida. Üritan pühapäeval või järgmise nädala algul pildid ära teha, sest enamus asju on sellised, mis ma hea meelega maha müüks. Oleks ju tore jõuludeks sõbrale soojad sokid või kindad kinkida :) Igatahes kirjutan lähemalt mõne päeva pärast, seniks aga mõnusat lumes sumpamist kõigile ja ärge laske kiirel jõuluajal oma tuju rikkuda :)

No comments: