Thursday, January 30, 2020

Tegemised 2019



Aasta 2019 algas 2.veebruaril Viikingite Külas toimunud muinasüritusel Holmgang, kus osalesid liikmed Susanna  ja Tarmo  koos lastega. Soojendasime suhteid Vene klubidega ning veetsime toredalt aega.
22.-24. veebruaril Viikingite Külas toimunud Talvelaagris olid kohal nii Susanna ja Tarmo  koos lastega kui ka Elo ja Kaarel-Kaspar koos pojaga, nii et enamus Agelinde esindust. Kohtusime vanade sõpradega ning leidsime uusi tutvusi.
19.aprillil käisid Tarmo ja Susanna koos lastega Kiruvere muinaslaagri territooriumil koristustalgutel, et valmistada platsi ette suviseks muinasürituseks.
30.aprill-1.mai osales Tarmo Kiruvere Muinaslaagri territooriumil toimunud keskaegses volbrilaagris, kus sõlmis suhteid teiste klubidega.
29.-30. juuni osalesid Susanna ja Kaspar Kuressaare Lossipäevadel.
19.-21. juuli oli MTÜ Agelinde esindus väljas korraga koguni kahel üritusel- Susanna ja Tarmo lastega osalesid Kiruvere muinaslaagris ning Kaarel-Kaspar Säre pojaga külastas Rõuge muinaspäeva.
30.august-1.september osales Tarmo Harjumaa Muuseumi korraldatud keskaja üritusel.
17.-19. oktoober viis MTÜ Agelinde Mustlas Tarvastu Gümnaasiumis läbi töötube ajaloohuvilistele noortele koostöös õpetaja Aive Kaldraga. Susanna juhendas Skjoldehamni kapuutsi õmblemise töötuba ning nahast vöökotikese valmistamise töötuba, Susanna ja Kaspar koostöös Vanakaruvalukoda OÜ-ga viisid läbi vahanikerdamise töötoa.
24.novembril toimusid Püha Barbara Gildi joodud Viikingite Külas, kus osales keskaegses rõivastuses Tarmo ning kaasas oli ka Susanna lastega.
21.-22. detsembril toimus Viikingite Külas klubi “Loki Rebased” korraldatud jõuluüritus, kus Agelindet esindasid Susanna ja Tarmo lastega. Võtsime koos sõpradega erinevatest klubidest kokku möödunud aasta ning meenutasime toredaid külastatud üritusi.













No comments: